kate poore garden desgin twitter kate poore garden desgin facebook kate poore garden design instagram kate poore garden design linkedin

 

Garden for a Converted Schoolhouse

Back to Portfolio

Kate Poore Garden Design

The playground was at the front of the old school house and the challenge was to create a private garden as well as a welcoming entrance to the property. Kate’s solution was to divide the garden into rectilinear sections. A dining area and hidden seating area were created near the house. A path way leads through generous planting areas creating movement and interest through the garden. A group of  Betula utilis  (silver birch) trees and the use of grasses and box balls  provide  structure and year round interest. Bulbs and perennials provide seasonal colour.

Testimonial

Kate has transformed our appreciation of the difference a beautiful and well designed garden can make to the quality of one’s life, making it an extension of our summer living space, filed with movement, dappled light and shade, scent and harmony.We absolutely love it. Thankyou.”

Mr and Mrs Gould, Bristol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Before

After

Kate Poore Garden Design
home / profile / portfolio / archive / services & fees / contact
error: Content is protected !!